kempe deilig dag!

Ta av dig masken.
Det är ingen fara,
man behöver inte vara perfekt hela tiden.
Ingen orkar hålla upp en fasad hela tiden.
Släpp ut det.
Vi är bara människor.
Människor.

Avslappnad dag idag med kulturkör! Mye hyggelig, flott å ha en kempe deilig dag! (är ju trots allt halvnorsk vill jag påpeka) Akkurat. Imorn har jag min första kassaträning, är faktiskt väldigt nervös, vill göra bra ifrån mig! Efter det cyklar jag ner till stan och solar en stund (försöker jobba på bal-brännan). Sen måste jag hem och packa till Berliin, enda chansen eftersom jag drar till sthlm på onsdag.
Ja. så ser planerna för veckan ut.
Planerna för nu är att komma ut och ta en promenix. Måste ut från det här hgruighrhgz huset! (a)

Hade!



Lillebror, babababa! Bli inte som jag när du blir stor!

Du måste va sjuk - sjuk, sjuk, sjuk
Och du måste va blind - blind, blind, blind
Du måste va blind för du kan inte se hur sjuk jag är!

Ååh. Satt och tittade på Håkans livespelning på Cirkus. Det ryser på hela kroppen, så jävla underbar han är! Det är helt GALET! Det är omöjligt att vara så bra, men ändå är han det. Pure Love!

Nu ligger jag med datan i knät och bara relaxar! Såå skönt, var länge sen jag bara kunde slappna av. Är väldigt trött efter tävlingen också (fråga inte).Ska titta på nån film och äta lite fruktsallad, mumma!

Dom är uppe på taken alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Lura mig - nej nej, vad folk än säger...

 

 

'
 



Vacker. Så jävla vacker!


BIG world, LITTLE girl

Work, work, work!
- Do you know why?
IT PAYS OFF!

Jag kan pusta ut. Nu är jag tekniskt sett helt färdig med allt. Känns så underbart!
Blä för veckan, men mums på dagen! Just sayin'...

Blev ingen balklänning idag, *jdbudgudgvnubUBvb!!* Jag får väl komma till balen i jeans och T-shirt. Enkelt och smidigt. Nej, det löser sig.
Imorn är det tävling - Tagga! Ska köra stenhårt, grentävling så en medalj är ett måste!

Sen är det inte mycket mer jag har lust att dela med mig av.
Jo, juste. Börjar bli lite besviken på att ingen kommenterar inläggen, ser ju att det är många som tittar in - skriv något! Skärpning :)

Nu blire Black Swan B&J och tidig kudde, viktig dag imorn ;)



In my head is many friends, and I will love them fore what they really are

Tja tja bloggen!
Hihi

Idag har jag varit så duktig och kört min redovisning och gjort min svenska uppsats så nu behöver jag bara justera lite ;) Men måste säga, inte värt att missa träningen. Depp.

Det är bara några dagar kvar nu. Gör min engelskaredovisning imorn, lämnar in min dumma svenska uppsats och har fysikprov på torsdag - sen är det klart! Håll ut

På torsdag knatar jag mig till Flygis för introduktionskväll- nu börjar det! Det blir nog kul, jag lär mig snabbt (säger vi)

Och sen på fredag åker jag till kussen i stockholm och planerar köpa min balklänning, oh lord help me! Jag hoppas jag hittar den perfekta så det blir ett "say yes to the dress" - moment! Och sen det roligaste av allt: SKOR. Det är något speciellt med skor asså... Hoppas det går bra, vill inte komma hem tomhänt!

Nu hoppar jag in i duschen, sen kör jag genom redovisningen en gång till och läser genom fysikboken! Det blir bra.

!Ciao niños!



Ful bild på tröttis tjej. Så mycket bryr jag mig! :)



Ahora chica, ahora...

MIN FYSIKBOK ÄR BORTA!!
Inte bra...

Dagen har varit lång, men gått snabbt - klockan är redan 6! Igår var jag på Opera och såg Bóheme med Farmor, Farfar och kusinen. Det var såå fint. Får gåshud bara jag tänker på det! Så kusinen sov här inatt, var väl i säng vid 1 (efter vårt nattsvull). Imorse ringer klockan vid 8, Fanny ska till Tjockö så vi går upp, äter frulle och säger hej då. Sad. Sen somna jag kom igen. Och vaknade av lillebrorns störda vänner banka på dörren vid 11! MÖRDA! (a) Jo, sen dess har jag varit instängt på rummet och pluggat arselt av mig större delen av dagen. Är det inte underbart när man får trycka på "spara" och sen på "skriv ut" på word-dokumentet? Det har jag gjort hela TRE gånger idag! Sen sitta med allt plugg framför sig, färdigt! Jo,underbar känsla!
Har till och med hunnit städa tvättrummet (för att någon *hosthost* behöver en balklänning pronto)

That's my day

Nu ska jag köra genom min Engelskaredovisning några gånger, det ska bli asbra, och sen festar jag nog till med go lördagskäk och ett VÄNNER avsnitt!
En mañana ska jag försöka hinna med träningen och sen antagligen skrika efter hjälp hur jag ska greja fysikprovet utan fysikbok att plugga ur?
Men hörni, det lööööser sig!

Kramis, kramis!

(kan tyvärr inte ladda up någon bild för verktygsfältet är puts väck)

Glory days to come!

Jag har en knorr i mitt hår

Hallu folk! Lyckoruset är kvar och har fungerat som en duracellkanin idag. Städat rummet (bländande fint!) och gjort klart Engelskaprojektet! Woho! Mycket nöjd (:
Imorn är det måndag. Jo, det har jag förstått. Blir nog en bra dag. Den blir vad man gör den till! Oh, yes you heard me.
Nu tänker jag vara så duktig och lägga över alla miljoner bilder från kameran till hårdisken!

Well it´s a Tuesday pure morning
I´m waking up, tired to my front
cause I know, there´s a lot of things to
think about
like Friday maybe you´ll be there
with the needle and thread for broken hearts
You´ll fix mine and I´ll fix yours
and then we´ll mix them in a
love bowl
Well, sorry I got carried away
but
the truth will rise and remain

Cos you don't build a city in a day but in twenty years you should have something

Pöss och kram!

MAVERICKS <3

Mmm.. Livet är bra just nu!
Gårdagen var underbar, så jävla bra konsert! Efter tog jag spårvagnen + tunnelbanan till syrran i Bagarmossen och sov där. Mycket mysig kväll och morgon. Nu är jag bara allmänt lycklig! Har pluggat sen jag kom hem, duktig flicka, och måste säga att jag blir väldigt nöjd med resultatet ;) Det här blir bra!
Ikväll har jag har pappa tvingat mig att pina igenom Eurovision, blä! Jag får väll sitta och äta godis istället, JA DET SKA JAG!! Höhö...

Imorn (som inte är måndag som jag har fått för mig! :D) blir det lite mer plugg och lite städ i mitt otroligt stökiga rum. Men vet ni? Till och med det kommer helt underbart! Jag känner mig som en lycklig kanin på uppåttjack som springer omkring på rosa fluffiga moln! Åå, här vill jag vara hela mitt liv...
Aja, ska inte störa er med mitt otroligt lyckliga beteende (hoppas ändå att det smittar av sig till er som är lite putt när ni läser detta) så puss och kram skummbanan!

Här komer lite bilder från gårdagen. Ber om ursäkt för den dåliga kvalitén, var så korkad och glömde systemkameran så fick fota med mobilkamerans 3.2 megapixel -.-








Hade tyvärr inga fler bilder...



Happy thoughts! Or not...

Jag är inte på humör. Tänker inte ens inleda med ett glatt "Hej där". Ligger nog 5 timmar sömn back. Såå skönt att vi är lediga imorn! Veckan har varti okej. Gått fort, trevligt umgänge och soliga dagar. Så nej, jag ska nog inte klaga. Men jag skulle DÖ för att få sommarlov nu. Ni anar inte...
Planerna för morgondagen är en massa plugg, fixa pass och sen till Estocolmo!! Me GUSTA!
I helgen blir det lite mer plugg och tagga inför en ny jobbig vecka.

Some days I get so tired. Even to tired to sleap.
Some days passes by without me knowing its began.
Some days I listen to you. Closes my eyes and dissapear in a fantasy world.
Some days I fall in love. Thinking, wondering, if it's
my time soon.


Cut the crap. Put your bullshit where it belongs. Nobody cares. Nobody cares.

Stort behov av VÄNNER och musik just nu.

Over and out










Dear friends...

Hej där!
Jag är så otroligt trött! Blundar jag nu, somnar jag. Tror jag har gått totalt en mil idag, stolt. Efter de nästan 8 km vi skulle gå idag, tar halva klassen bussen till Täby och ser Cats på Tibble - mycket bra :) Det var nästan värt att sitta i en bastuhet buss, men inte värt mina smärtsamma skoskav. (Paus för medlidande).
Nu sitter jag här och känner mig lite paralyserad. Orkar inte ställa mig upp, och orkar framför allt inte plugga matte som jag verkligen borde. Om jag bara fick sova nu...
Nej! Nu behöver jag en plan. Upp, matte, mat, matte, sova! Så fåre bli :)

Det enda som får mig att orka är minuterna som tickar ned till FREDAG!! Friday, friday, gona have fun on friday - Music on a concert YEAH, music on a concert YEAH! Funfunfunfun looking forward to this friday. (skrev om den lite, mycket stolt!)

Så vänner, nu startar jag min plan!
Speaking some words of wisdom - go to sleep!

Gals in Italy!

All those days that I stole from you, some day I give them right back to you...

Phjuu!
Duktig chey har jag varit idag :D
Gjort biologiläxan och syslöjdsuppgiften. Faaast... Jag har det värsta kvar, en enorm engelskaredovisning och matte nationella. BLÄ! Skit i det, jag har ändå varit duktig idag! (a)
Imorn ska jag nog fortsätta plugget, golfa och strunta i mevalinshowens repetition. Jag orkar verkligen inte, inte ens kul...
Anywho! Ikvällen ser ut som sådan: Grillat, glass, studsmattan och något glee avsnitt kanske. Mysmys!
Btw börjar få riktig längtan till Berlin, se på fan! Trodde jag aldrig,, men det ska bli jättekul faktiskt.

Nu slänger jag böckerna åt sidan och tar LÖRDAG
Puss och kram!





Gråsparven när hon sjunger...

Har krypit ner i sängen.
För att sova.
Jag kan inte sova.
Ligger och tänker på framtiden. Så stort ord. Vem vet var jag kommer befinna mig om ett halvår. Vad jag kommer tänka, känna och må. Det är nu jag ska bestämma var jag kommer befinna mig. Men jag har ingen aning vad jag tänker, känner och mår då. Kan jag inte få spola fram 6 månader och se hur det ser ut, och sen spola tillbaks och göra mitt val. Det känns som att allt kommer ha förändrats om ett halvår. Men jag har ingen aning om det är på gott eller ont?

Jag orkar inte leva i nuet längre. Nuet är inte kul. Jag mår inge bra i nuet. Carpe diem. Framtiden däremot. Det ser lite ljusare ut. Persevere, you shall breathe soon.

     ?


Imorn blir det plugg, ja jag gör inget annat. Biologi, Engelska och matte. Det blir ju kul! Så om det ska vara det minsta lönsamt så borde jag kanske sova nu. Jag borde. Men vill inte. Men ska.

We'll keep in touch foaks!


Det är så jag säger det

Ja, jo.
Länge sen sist. Vad kan jag säga? Plugg.

Åh, har så mycket inom mig.

Jag vill öppna dig. Som en bok. Låsa upp låset och se vad som faktiskt finns där. Jag vill veta vem du är. Vad du tycker och känner. Jag känner dig. Men ändå inte. Jag vet vem du är, men inte vem du är.
Det är så konstigt. Hur man kan känna att andra är bättre än en själv. Intressantare och inte lika förutsägbar. Eller är det så? På riktigt? Vi är alla människor. På samma jord. Men är vi uppdelade i fack? Rankordnade? I wonder...

Den här veckan har varit... jobbig. Riktigt jobbig. En sån här vecka man bara vill vakna ifrån och upptäcka att det är en dröm.

Jag förstår inte? Förstår inte er. Så irriterande. Känner gråten i halsen så fort jag tänker på det. Hur kan ni? Hur?! Fan asså. Ska det vara såhär svårt? Jag menar, annars är jag färdig. Mina känslor skrämmer mig. Försöker intala mig något, men det kan inte stämma. Mina handlingar stämmer inte med mina tankar.
Jag är bara så besviken. Besviken.


All we can do is Pray. Pray for the weekend.



NU JÄVLAR GÅR DET INGENSTANS ÄN UPPÅT!







Nu blir det fredag för mig.



RSS 2.0